Artister

Andra chansen i Melodifestivalen 2015 går i Helsingborg och finalen i Globen i Stockholm På scenen i Globen finns Mariette, syster till Martin Hansson
Melodifestivalen 2015

Artister behöver kunna andas och röra sig fritt för att fungera på scenen vilket är anledningen till att flera världsartister söker sig till oss på Kiropraktorkliniken.

I samband med Andra Chansen i Helsingborg och Melodifestivalens final i Globen ställer vi på Kiropraktorkliniken oss till förfogande för de artister som vill kunna optimera sitt framförande.

Här behandlar kiropraktor Martin Hansson sin syster Mariette inför Mellon i Globen

Mariette skriver:
Tack älskade bror Martin Hansson för en välbehövlig kiropraktisk behandling! Nu funkar rygg, nacke och nerver optimalt inför finalen på lördag! Redo att prestera!

Thanks Kiropraktorkliniken, I feel complete, steady as a rock and in total balance! Bam!
Psst! För ni vet väl att alla nerver passerar genom ryggen..?  Puss my Flakes! //m

Så ska det låta


Marika Willstedt som på ett fantastiskt sätt hanterar flygeln i "Så ska det låta" gjorde ett inlägg på vår Facebooksida som vi med glädje visar på vår hemsida

Marika Willstedt5 stjärnor
Mycket trevligt och proffsigt bemötande, fantastiska lokaler samt en väl genomförd behandling. Kände mig trygg från första sekund vilket ledde till den bästa behandlingen någonsin! Jag är nu lycklig i hela kroppen - mycket rörligare samt att jag också fick med mig kunskap om hur jag ska ta hand om mig själv för att undvika problem i fortsättningen! I mitt yrke som musiker (pianist, cellist) sitter jag ofta i "konstiga ställningar" där jag lätt drar på mig stela muskler eller överansträngningar. Tack till Martin som hjälpte mig må bättre idag! Rekommenderas till 100 %! Toppen!
Marika Willstedt